✉ radio@kolozsvariradio.ro ☏ 0264.502.580

Példás összefogás – kedden műtik Pataki Borókát

Boróka édesapjával, Pataki Leventével múlt pénteken beszélgettünk, még mielőtt Szegedről Pécsre indultak volna.

A Pécsi Ortopédiai Klinikán holnap műtik Pataki Borókát, Pataki Levente bogártelki lelkipásztor és felesége, Enikő kislányát. Az operációt vállaló ortopéd-traumatológus professzor, dr. Tunyogi-Csapó Miklós szerint közel 10 órás lesz a beavatkozás. Egy olyan implantátumot ültetnek be a gerinc mentén, amelynek segítségével teljesen kiegyenesítik a gerincét.

Pécsen

Az édesapa vasárnap a következő igei útravalót tette közzé Facebook-oldalán: „És az Úr lesz az egész földnek királya, e napon egy Úr lészen, és a neve is egy.” (Zak 14,9) Hozzáfűzte: „Ma reggel is ebbe az egyetlen Névbe kapaszkodunk. Reggel 9 órakor bevonulunk a kórházba, s bízunk benne, hogy a kivizsgálások után zöld utat kap a műtét. Az éjjel hatalmas szél volt Pécsett, de reggelre minden lecsendesedett. Hiszem,hogy a mi életünkben is ott van Ő, akinek hangjára hallgatnak a szelek. Tegnap még tettünk egy nagy felfedező sétát a városban,már nagyon fáradt volt Boró, reméljük hamarosan újra sétálhatunk Pécs utcáin. Mindenkinek köszönjük, hogy velünk gondol. Az Úr legyen velünk.”

A kislány és édesanyja ma délelőtt költözött be a pécsi klinikára, az édesapa a következőket írta a Facebookon: „Már megtörtént a betegfelvétel, és sikerült a nővérkéknek az EKG-t is elkészíteni. Bizakodunk.”

audio
please specify correct url

 

Szerkesztő-riporter: Ferencz Zsolt

Kapcsolódó cikkek

  1. Fodor Eta Reply

    Drága Boróka és drága szüleid én vagyok az a nagymama aki megismerkedett veletek a Kolozsi spa bán és sokat játszottam veled a medencében és nagyon közel kerültünk egymáshoz. Azóta is sokat gondolok rád drága kicsi lány Légy erős és bátor a Jóisten veled van vigyázz rád. Küldök neked energiát imádkozom érted.Igeretemet bétartom és meglátogatlak. Tudod az unokámmal és férjemmel voltam ők is,és főleg én kívánunk neked mielöbbi gyógyulást és üdvözlöm a kedves szüleidet.

Írja meg véleményét

*